Goedkoop zomerkamp

Goedkoop zomerkamp

Een zomerkamp in Drenthe hoeft niet duur te zijn. Zo hebben we al zomerkampen voor 4 dagen voor maar € 225,00! Zo kan je kind lekker genieten van een vakantie om nooit te vergeten.

All-Inclusive zomerkamp

Tijdens de zomerkampen wordt alles geregeld; slaapplekken, lekker eten met tussendoor wat lekkers en een fantastisch programma waarmee we de kinderen en jongeren de gehele tijd vermaken.

Zomerkamp voor jonge kinderen en jongeren

We hebben 6 verschillende themakampen die ieder weer geschikt zijn voor een andere leeftijdscategorie. Zo zorgen we ervoor dat het kampprogramma naar leeftijd wordt gemaakt en dus perfect bij de behoeften past.  Hieronder geven we een overzicht naar deze kampen.

 

Zomerkampen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar

Zomerkamp Kids

Zomerkamp Kids is 4 dagen fun! Als echte avonturier beleef je actieve en (ont)spannende activiteiten. We maken er een dolle boel van!

Goudkoortskamp

Op Goudkoortskamp waan je je als een echte avonturier over de prairie op zoek naar goud. Maar de bandieten hebben ook van het goud gehoord…

Zomerkampen voor kinderen van 8 t/m 13 jaar

Survivalkamp

Survivalkamp is echt een stoer zomerkamp. Lekker door de modder kruipen, in touwen klimmen en toffe parcours overgaan. Laat jezelf uitdagen!

Middeleeuws kamp

Ga terug in de tijd van de Middeleeuwen. Op de binnenplaats van “het kasteel” leer je zwaardvechten, paardrijden, boogschieten en veel meer!

Zomerkampen voor kinderen van 12 t/m 16 jaar

Outdoorkamp

Kun jij buiten overleven? Sprokkel hout, maak zelf een kampvuur en ontdek de natuur! Bij het Outdoorkamp gaat het om bushcraft en survival.

Adventurekamp

Een Adventurekamp staat bomvol actie en avontuur. Waanzinnige activiteiten zoals ziplinen, kajakken en nog veel meer staan op het programma!

Een gezellig en goedkoop zomerkamp!