Jeugdvakantie

Jeugdvakantie

Beleef in Drenthe een heerlijke jeugdvakantie. 25° Noord organiseert kleinschalige en betaalbare zomerkampen voor verschillende leeftijden. Voor de kinderen is er keuze tussen een 4 of 7 daags kamp en de jongeren hebben 7 dagen fun tijdens een adventure of outdoorkamp.

Kleinschalige jeugdvakantie

De jongerenkampen van 12 t/m 16 jaar bestaat uit een groep van 18 jongeren met drie enthousiaste kampleiders. De kinderkampen hebben een leeftijdscategorie van 6 t/m 12 jaar en 8 t/m 13 jaar en bestaan uit 36 kinderen en de zes kampleiders zijn altijd aanwezig.

Heel veel activiteiten

Als je bij ons op kamp komt weet je dat je vier of zeven dagen heel veel plezier gaat hebben. We hebben een vier hectare groot buitenspeelterrein met survivalbanen, zwemvijvers, bos, sportveld, zandstrand. Elke dag doe je andere activiteiten en je hoeft je geen moment te vervelen. Een jeugdvakantie bij 25° Noord staat garant voor heel veel plezier en een onvergetelijke vakantie.

Wat voor activiteiten doen we tijdens een kamp?

  • Survivallen
  • Zwemmen
  • Waterspelletjes
  • Meerkamp
  • Boogschieten
  • Bonte avond
  • Klimmen
  • Kampvuur
  • Speleologie in de speleobox
  • Creatieve activiteit

Er ontstaan ook spontaan activiteiten zoals het bouwen van een episch zandkasteel of de tofste speurtochten, een beversafari per kano. Ieder kamp is weer een andere ervaring.

Welke kampen zijn er?

Zomerkamp KIDS

Avonturenkamp

Middeleeuws zomerkamp

Survivalkamp

Adventurekamp

Outdoorkamp

jeugdvakantie zomer kampen
jeugdvakantie

Ervaren kampleiding

Onze kampleiding begeleid al jaren zomerkampen en ieder jaar wordt ons team versterkt met nieuwe enthousiastelingen. Al onze kampleiding heeft een VOG verklaring en een geldig EHBO diploma. Activiteiten zoals kanoën, klimmen en boogschieten worden begeleid door een ervaren instructeur. Iedere dag is een zomerkamp coördinator aanwezig die ervoor zorgt dat ieder kamp geslaagd verloopt.

Lekker eten en drinken

Iedere avond hebben we een avondmaaltijd met veel variatie zo is er altijd wel iets wat je lekker vind om te eten. We hebben een ruim aanbod aan groente en fruit en ook ontbijt en lunch hebben veel variatie met yoghurt en muesli, wafels, bruinbrood en vers fruit. Ook tussendoor krijg je fruit, groentes en ook een koekje ontbreekt niet. Tijdens de maaltijden drinken we water en bij het ontbijt is er zuivel, koffie en thee. Tijdens de feestavond is er fris en verder drinken we vooral water en ranja.

Beleef een onvergetelijke jeugdvakantie

Adventurekamp direct boeken

Outdoorkamp direct boeken