Kinderkampen

kinderkampen

25° Noord organiseert kleinschalige kinderkampen voor een schappelijke prijs. Een zomerkamp kan 4 of 7 dagen duren en bestaat uit tal van toffe activiteiten.

Je overnacht met 36 kinderen en 6 kampleiding in een groepsaccommodatie op 4 hectare buitenspeel terrein. Elke dag doen we allerlei activiteiten en de kampleiding verzint de leukste spelletjes.

We hebben meerdere kinderkampen voor verschillende leeftijden. Voor de leeftijd van 6 t/m 12 jaar hebben we:

Zomerkamp KIDS

Avonturenkamp

Ook voor de kinderen van 8 t/m 13 jaar is er genoeg uitdaging als je kiest voor een:

Middeleeuws kamp

Survivalkamp

 

Wat gaan we doen tijdens de kinderkampen?

Themakampen

In de themakampen hebben we extra activiteiten zoals boogschieten te paard in het Middeleeuws Zomerkamp en tijdens het Survivalkamp ga je vuur maken, survivalarmband maken en proeven van een wildpluksoep. Met het Avonturenkamp maken we een paspoort en gaan we een reis rond de wereld maken en treden we in de voetsporen van de wereldreiziger Indy Jones. Zomerkamp KIDS is een funkamp en de activiteiten wisselen nogal eens soms maken we epische zandkastelen en nemen we een heerlijk modderbad tijdens de survivalparcoursen.

De kampleiding

De kampleiding zorgt ervoor dat de kinderen een onvergetelijk kamp beleven. Ze hebben een EHBO diploma en een VOG verklaring en het zijn mensen die veel affiniteit hebben met kinderen. Activiteiten zoals klimmen, boogschieten, kanoën worden begeleid door een ervaren instructeur en er is een coördinator aanwezig om het kamp in goede banen te leiden.

Eten en drinken tijdens kinderkampen

We zijn een gezond kamp en dat betekent een goede nachtrust en gezonde maaltijden en tussendoortjes. Er is iedere dag twee keer een fruitmoment en de avondmaaltijden zijn gevarieerd zo is er altijd iets wat iedereen lust. Natuurlijk hebben we ook een avond patat van tafel en zijn er snoepjes te halen bij het kampwinkeltje. Zomerkamp is een feestje dus lekker eten en drinken hoort daarbij. Zo smullen we van watermeloen en is er een groentedip met komkommer, paprika, wortel etc. Kinderen en jongeren beoordelen het eten tijdens het kamp met een 8!

Kortom zoek je een leuk en betaalbaar zomerkamp voor jouw zoon of dochter van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 of 13 jaar dan hoef je nu niet meer verder te zoeken.

kinderkampen zijn een geweldige belevenis!

Boek direct een Avonturenkamp

Boek direct een Kids Zomerkamp