Zomerkamp Drenthe

Zomerkamp Drenthe

Heb jij zin om op zomerkamp te gaan in Drenthe?

Bij 25 Graden Noord kun je terecht voor allemaal unieke zomerkampen met ieder een eigen thema, leuke activiteiten en boordevol pret!

Wij organiseren sinds 2014 allemaal verschillende zomerkampen met ieder speciale activiteiten en thema’s. Met 4 hectare terrein en allerlei toestellen valt er van alles te doen en zal je je zeker niet vervelen! Voor ieder kamp is er een programma dat perfect aansluit bij de leeftijd. Onze zomerkampleiding staat iedere dag weer klaar om er een onvergetelijke vakantie van te maken!

6 zomerkamp Drenthe thema’s voor kids en jongeren

 

Zomerkamp Kids
Van 6 t/m 11 jaar

Ben jij een echte avonturier? Kom met ons mee tijdens het Zomerkamp Kids! Je doet 4 dagen lang mee aan allemaal toffe activiteiten zoals waterspelletjes, boogschieten, speleologie en nog veel meer!

kinderkampen, zomerkamp drenthe zomer kampen
kinderenkampen, zomerkamp drenthe

Avonturenkamp
Van 6 t/m 11 jaar

Indiana Jones heeft jouw hulp nodig om het dagboek van zijn vader te kraken. Samen gaan jullie de hele wereld rondreizen en los je spannende puzzels op om de code te kraken en het dagboek te openen.

Survivalkamp
Van 8 t/m 13 jaar

Voor de stoere bikkels hebben wij het Survivalkamp. Hier ga je lekker door de modder kruipen, in touwen klimmen, meedoen aan toffe parcours en nog veel meer! Daag jezelf lekker uit!

natuurkamp kinderen, survivalkamp, kamp zomervakantie zomer kampen
Grijze jager kamp, leuke zomerkampen

Middeleeuws kamp
Leeftijd 8 t/m 13 jaar

Ga samen terug in de tijd met ons Middeleeuws kamp! Op de binnenplaats van “het kasteel” word je een echte ridder en leer je allemaal gave dingen zoals zwaardvechten, paardrijden en boogschieten!

Outdoorkamp
Leeftijd 12 t/m 16 jaar

Ons Outdoorkamp gaat helemaal over bushcraften en overleven in de natuur. Je maakt kennis met verschillende bushcraft technieken zoals vlotten bouwen, op safari gaan met de kano en vuur maken met je flintsteel!

zomerkamp drenthe
vakantiekamp jongeren, zomerkamp 12,13,14,15,16 jaar, adventurekamp

Adventurekamp
Leeftijd 12 t/m 16 jaar

Actie en avontuur staan centraal tijdens ons Adventurekamp! Hier doe je mee aan allemaal waanzinnige activiteiten zoals ziplinen over het meer, kajakken, je vrienden uitdagen tijdens onze parcours en nog veel meer!

Uiteraard staat ons team altijd voor je klaar om jouw zomerkamp onvergetelijk te maken! Als je vragen of hulp nodig hebt staan zij voor je klaar waardoor je gerust van je zomerkamp kan genieten.

Wacht niet langer en ga met ons mee op zomerkamp!

Heerlijk samenkomen tijdens het zomerkamp