Zomerkampen 2023

Zomerkampen 2023

Sinds 2014 organiseert 25 Graden Noord de leukste, spannendste en uniekste zomerkampen voor kinderen en jongeren. Ook onze zomerkampen 2023 beloven weer divers, actief en gezellig te worden.

Met vier hectare eigen terrein hebben we alle ruimte om diverse zomerkampen te organiseren. Onze kampen kenmerken zich door een duidelijke structuur, heldere regels en veiligheid voorop. Met zijn allen zorgen we voor een onvergetelijk zomerkamp.

We hebben verschillende zomerkampen voor 2023!

Met onze Zomerkamp kids voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar organiseren we vier dagen (ont)spannen activiteiten voor echte avonturiers. We gaan onder andere zwemmen, survivallen, boogschieten, klimmen, een kampvuur maken en een bonte avond houden.

Reis de wereld rond met Indiana Jones! Tijdens het Avonturenkamp voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar ga je op survival door de jungle, beklim je de Chinese muur, worden er verhalen verteld rond het kampvuur en nog veel meer!

Wil je alles weten over de middeleeuwen? Dan is ons middeleeuws kamp ideaal! Dit kamp is voor kinderen van acht tot en met dertien jaar. Je leert onder meer zwaardvechten, survivallen, paardrijden, een kampvuur maken en boogschieten.

Ons vierdaagse survivalkamp is voor kinderen van acht tot en met dertien jaar die van (ont)spanning houden. We gaan onder andere survivallen, boogschieten, klimmen, op beversafari met de kano, een kampvuur maken en eetbare planten leren herkennen.

Avonturier? Kom dan naar ons adventure kamp voor jongeren van twaalf tot en met zestien jaar! Dit kamp staat helemaal in het teken van actie en avontuur. Je gaat onder andere naar de waterstormbaan bij DX adventure, leert klimmen, boogschieten en kajakken, we houden een movie night en gezellige kampvuur avonden.

Houd je van bushcraften en survival? Tijdens het outdoorkamp voor jongeren van twaalf tot en met zestien jaar leer je er alles over en breng je het in de praktijk! Maak kennis met verschillende bushcraft technieken zoals vuur maken met een firesteel, je kniveskills aanscherpen en eetbare planten herkennen in de natuur.

Helemaal toe aan een zomerkamp 2023? Bij 25 Graden Noord is er voor iedereen een passend kamp!