Goudkoortskamp

Goudkoortskamp

Jij wilt een avontuur beleven tijdens het goudkoortskamp. In westernstyle kom jij aan in Drouwener-end-city en daar hoor jij dit verhaal:

In het stadje Drouwener-end-city is de goudkoorts losgebarsten. Er gaan ook geruchten over een verborgen schat, maar dat zijn maar geruchten …

Wat gebeurt er tijdens het goudkoortskamp?

Er komen uit het hele land goudzoekers naar het dorpje Drouwener-end-city toe. Niet alleen goudzoekers worden aangetrokken. De bandieten in hebben ook van het goud gehoord. Misschien hebben ze ook wat geruchten opgevangen van die schat maar ja dat zijn nog steeds geruchten natuurlijk. Gelukkig zitten de bandieten nog veilig achter slot en grendel in de gevangenis.

Tijdens het goudkoortskamp waan je je als een echte avonturier op de prairie.

Vind jij genoeg goud om appelsap on the rocks te kopen tijdens het westernfeest in de saloon?

Wat gaan we doen tijdens het Goudkoortskamp?

 • Goud zoeken
 • Survival
 • Casino avond
 • Paardrijden
 • Kampvuurverhaal
 • Speurtocht
 • Boogschieten
 • Klimmen
 • Speleobox
 • Westernfeest
 • Misschien moeten we nog bandieten vangen?

Wat doen we in de avond?

Iedere avond staat er een lekkere warme maaltijd klaar. Ook zitten we regelmatig rond het kampvuur, want hoe moeten we anders onze marshmallows roosteren of ons eigen broodje bakken? In de avond spelen we, voor wie wil, een spannend nachtspel dus neem donkere kleren mee!

Naast ons vaste programma verzint onze creatieve leiding de meest grappige, spannende, slimme spellen zodat je je niet hoeft te vervelen.

Kampwinkeltje

Elke dag opent het kampwinkeltje eventjes haar deuren. Hier kun je wat lekkers of ansichtkaarten kopen. Het “zakgeld” voor het kampwinkeltje krijg je van de leiding dus je hoeft zelf geen geld mee te nemen op kamp.

Het goudkoorts zomerkamp begint op de zondag om 10.00 uur en is op woensdag om 12.00 uur afgelopen.

Je kunt ook voor kiezen om 2 kampen achter elkaar aan te doen. Dan heb je niet 4 maar 7 dagen plezier! Het kamp eindigt dan om 16:00 uur.

Het kamp kost € 225,- p.p.

Het kamp is nog leuker als je iemand meeneemt. Ga je samen met iemand op kamp dan krijg je beide €10,- korting.

Dit bedrag is inclusief overnachten, alle maaltijden en tussendoortjes en activiteiten.

De toeristenbelasting van €0,50 per persoon per nacht komt nog over het kamp bedrag heen, tenzij je in de gemeente Borger Odoorn woont.

Op kamp zonder overnachten

Wil je graag op zomerkamp maar vindt je het te spannend om te blijven slapen? Je kunt het goudkoorts zomerkamp ook meedoen zonder de overnachtingen. Als je ouders je ’s ochtends vóór 9.00 uur brengen en ’s avonds rond 20.00 uur komen ophalen, kun je het hele kamp gezellig meedoen. De kosten voor een kamp zonder overnachtingen bedragen:  € 200,- p.p.

 

Zomerkamphoodie

Wat is er nu leuker dan een fijne herinnering aan het zomerkamp? Een zomerkamp hoodie is €19,95 en kun je tot en met 4 juli 2022 bestellen bij iedere zomerkamp aanmelding. Je kunt kiezen uit 7 kleuren: rood, blauw, donkerblauw, groen, zwart, paars en roze.

Avontuur op de prairie

Leeftijd 6 t/m 11 jaar

 

4 dagen fun:

De data voor 2023 wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Het is pas vanaf dat moment mogelijk om je aan te melden voor het kamp in 2023.

Liever 7 dagen op kamp?

De data voor 2023 wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Het is pas vanaf dat moment mogelijk om je aan te melden voor het kamp in 2023.

Of misschien toch dit kamp?

Een zomerkamp is natuurlijk heel gezellig!

Boek hier jouw 4 dagen Goudkoortskamp!

Belangrijk! Om de aanmelding goed te laten verlopen is het van belang om 1 kind per keer op te geven. Zijn er meerdere kinderen die je wilt opgeven? Vul het formulier dan meerdere keren in.

Boek 7 dagen kamp (Goudkoorts en Kids Zomerkamp)

Belangrijk! Om de aanmelding goed te laten verlopen is het van belang om 1 kind per keer op te geven. Zijn er meerdere kinderen die je wilt opgeven? Vul het formulier dan meerdere keren in.