Zomerkamp
Kids

Zomerkamp Kids

Zomerkamp Kids is 4 dagen fun! Ben jij een echte avonturier en houd je actieve en (ont)spannende activiteiten?  We maken er met zijn allen een dolle boel van!

Het kids zomerkamp is voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Het kamp begint op de zaterdag om 10.00 uur en is op dinsdag om 12.00 uur afgelopen.

Je kunt ook voor kiezen om 2 kampen achter elkaar aan te doen. Dan geniet je eerst van een zomerkamp kids en dan aansluitend ga je mee op een reis rond de wereld tijdens het avonturenkamp. Ongeveer een derde van de kinderen kiest voor 7 dagen zomerkamp. Het is ook mogelijk mits er plek is om tijdens het kamp te kiezen voor een verlenging tot 7 dagen zomerkamp, dan heb je niet 4 maar 7 dagen plezier! Het kamp eindigt dan op vrijdag om 16:00 uur.

Als je bij ons op kamp komt weet je dat je vier dagen heel veel plezier gaat hebben. Elke dag doe je andere activiteiten en je hoeft je geen moment te vervelen. Dit zomerkamp staat voor avontuur, actie, sport, spel en heel veel fun!

Wat gaan we doen tijdens het zomerkamp?

Wat doen we in de avond?

Iedere avond staat er een lekkere warme maaltijd klaar. Ook zitten we regelmatig rond het kampvuur, want hoe moeten we anders onze marshmallows roosteren of ons eigen broodje bakken? In de avond spelen we, voor wie wil, een spannend avondspel.

Naast ons vaste programma verzint onze creatieve leiding de meest grappige, spannende, slimme spellen zodat je je niet hoeft te vervelen.

Kampwinkeltje

Elke dag opent het kampwinkeltje eventjes haar deuren. Hier kun je wat lekkers of ansichtkaarten kopen. Het “zakgeld” voor het kampwinkeltje krijg je van de leiding dus je hoeft zelf geen geld mee te nemen op kamp.

Het kamp kost € 425,- p.p. voor 7 dagen zomerkamp of €250,- voor 4 dagen zomerkamp

Zomerkamphoodie

Wat is er nu leuker dan een fijne herinnering aan het zomerkamp? Een zomerkamp hoodie is €19,95 en kun je bestellen bij aankomst van het zomerkamp. Je kunt kiezen uit 7 kleuren: rood, blauw, donkerblauw, groen, zwart, paars en roze.

Samen op avontuur!

Leeftijd 6 t/m 11 jaar

 

4 dagen fun:

22 t/m 25 juli 2023

12 t/m 15 augustus 2023

 

Liever 7 dagen op kamp?

22 t/m 28 juli 2023 (combinatie Avonturen en Kids kamp)

12 t/m 18 augustus 2023 (combinatie Avonturen en Kids kamp)

Of misschien toch dit kamp?

Een zomerkamp Kids is een geweldig avontuur!

Boek hier je Kids Zomerkamp

Belangrijk! Om de aanmelding goed te laten verlopen is het van belang om 1 kind per keer op te geven. Zijn er meerdere kinderen die je wilt opgeven? Vul het formulier dan meerdere keren in.