Zomerkampleiding worden?

Zomerkampleiding worden?

Twijfel je nog of jij zomerkampleiding wil worden? Of wil je er gewoon wat meer over weten? We geven hier antwoord op veel gestelde vragen over kampleiding zijn en wat dat nu allemaal inhoudt.

Wat houdt het in om zomerkampleiding te zijn?

Als kampleiding begeleidt je onze (thema) zomerkampen. Tijdens deze kampen begeleid je kinderen van verschillende leeftijdsgroepen bij allerlei activiteiten zoals kanoën, klimmen, boogschieten, survivallen, speurtochten en allerlei soorten sport en spel. Je zorgt ervoor dat je de kinderen gedurende het kamp kunt vermaken en herinneringen maken voor het leven.

Check onze 20 tekenen dat je op zomerkamp bent geweest bij 25 Graden Noord voor een leuk inkijkje in onze kampen!

 

Hoeveel begeleiders gaan er mee op kamp?

Bij 25 Graden Noord is er 1 coördinator voor 2 kampen. Naast de kampleiding zijn er ook buitensportinstructeurs die aanwezig zijn om een oogje in het zeil te houden. Wat betreft het aantal begeleiders komt het neer op 1 begeleider per 6 kampdeelnemers. Kampen gaan door vanaf 12 deelnemers dus er is altijd een 4 ogen beleid.

In totaal zijn er 3 begeleiders op de kampen van 12 t/m 16 jaar en voor de andere kampen geldt 6 begeleiders per kamp.

 

Wat wordt er van je verwacht?

Uiteraard is het belangrijk dat je goed met kinderen kunt omgaan. Je bent een rolmodel voor kinderen van allerlei leeftijden en dit moet natuurlijk een positieve, gezellige en leerzame tijd zijn voor de kinderen.

Alle begeleiders volgen een gedragscode voor een veilig zomerkamp. In de gedragscode staat de binnen de organisatie geldende regels en voorschriften met betrekking tot de orde, veiligheid en gezondheid van de kinderen.

 

Wat moet je kunnen als zomerkampleiding?

Onze enthousiaste en kundige kampleiding beschikken over een verklaring van goed gedrag en heel veel know-how over buitensporten, EHBO en plezier maken.  De kampleiding is dag en nacht aanwezig.

 

In wat voor team kom je terecht?

Binnen het (zomerkamp) team van 25 Graden Noord kom je terecht in een fijne kring waarin je jezelf kunt zijn. We hebben zowel mannelijke als vrouwelijke kampleiding en ze hebben een leeftijd van 18 tot 35 jaar. Ieder jaar leiden we ook nieuwe kampleiding op.

Met deze gemixte groep kunnen we heerlijk samen activiteiten doen, lekker eten en veel leuke verhalen uitwisselen. Daarnaast maakt het samen draaien van zomerkampen het team ontzettend hecht met leuke herinneringen om nog lang over na te praten!

We zoeken op dit moment nog zomerkampleiding voor zomer 2022!

Heb je zin gekregen om zomerkampleiding te worden bij 25 Graden Noord? We hebben nog een aantal plekken vrij voor deze zomer. Bekijk onze vacaturepagina voor meer informatie.

Kom je bij ons gezellige team?

Waar staan we voor

We zijn sinds de start van ons bedrijf actief in het ontwikkelen van groeps- en teamactiviteiten waarbij plezier, samenwerking, buiten zijn en laagdrempeligheid centraal staat. Zo richten we op schoolreizen, teambuilding, familiedagen, vrijgezellen en vriendenuitjes en kinderfeestjes. 

We hanteren een all-in concept inclusief onbeperkt drinken en goed verzorgde lunch, borrelplank, buffet of barbecue.

25 Graden Noord is een ongedwongen en kleinschalig bedrijf waarin zowel gasten als teamleden zichzelf mogen en kunnen zijn. Je mag je hier weer even kind voelen. Je bent namelijk nooit te oud om buiten te spelen!

Hoe zijn we begonnen?

Grote droom van het kleine meisje Gezina: als ik later groot ben wil ik een groepsaccommodatie met uitjes! 

Begonnen met een droom en verder gegaan met passie. Na een voortvarende start hebben we nooit stil gezeten en jaarlijks kwamen er nieuwe dingen bij zoals een klimwand, de Noordhuisjes, de bushhut, survivalbanen, de speleobox en de nieuwste natuurhuisjes. We zijn nog lang niet klaar met ontwikkelen.

Gezina heeft meerdere opleidingen gevolgd en is gediplomeerd buitensportinstructeur, MFA (medical first aid) EHBO en BHV instructeur en heeft meerdere cursussen gevolgd in onder ander coaching en bushcraft.