Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wie zijn wij | Kamporganisatie 25 graden Noord

25 graden noord organiseert sinds 2014 zomerkampen. Sindsdien zijn er al vele kinderen en jongeren geweest die een fantastische week hebben beleefd bij 25° Noord.

Op zomerkamp bij 25° Noord

Tijdens het zomerkamp bij 25 graden noord is er een cultuur waarbij iedereen zichzelf kan zijn, nieuwe vriendschappen worden gemaakt, mysteries worden opgelost en er zijn tal van leuke activiteiten.

 

Waarom met kamporganisatie 25 graden noord op zomerkamp?

De kampen zijn een combinatie van gezelligheid, avontuur, lol maken en veel buiten zijn. Je wordt altijd ingedeeld met een groep leeftijdsgenoten. Je wordt begeleid door een zeer enthousiaste en goed getrainde groep begeleiders. Na een week plezier en gezelligheid is het altijd moeilijk afscheid nemen.

Veiligheid voorop

Ons gehele team heeft een BHV certificering. We weten dus allemaal wat we moeten doen in bepaalde situaties. Zo kun jij met een gerust hart je kind(eren) bij ons laten genieten van een zomerkamp.

Kleinschalig

Wij zijn geen grote organisatie met honderden kampdeelnemers. Wij organiseren 6 weken lang zomerkampen en dan worden er in 1 week 2 kampen georganiseerd.

Een kamp van 12 t/m 16 jaar met maximaal 18 deelnemers.

Een kamp van 6 t/m 11 jaar of 8 t/m 13 jaar met maximaal 36 deelnemers.

We hebben een coördinator die beide kampen coördineert. Dan heeft ieder kamp een enthousiaste kampleiding en er is 1 kampleider op 6 deelnemers.

Hoe ziet een kamp eruit?

Onze zomerkampen beginnen op zondag en eindigen op zaterdag. Met uitzondering van de leeftijdsgroep 6 t/m 12 jaar. Daar is de keuze om een 4 daags kamp te doen of 2x 4-daagse kampen achter elkaar te doen.

Bij aankomst krijgen de ouders de gelegenheid om de begeleiders te leren kennen. Als de ouders/verzorgers afscheid hebben genomen begint de kampweek met kennismakingsspellen. De week is dan vol gepland met activiteiten, feestavonden en plezier. Ook hebben de kampdeelnemers corvee; in kleine groepjes doen we de afwas na het ontbijt en het avondeten.

 

Themakamp

De hele week staat er een thema centraal als rode draad voor het kamp. Er komen gekke typetjes langs en er worden raadsels en mysteries opgelost. De kampen vinden plaats op het terrein van 25 graden Noord in Drouwenerveen.

Een zomerkamp is natuurlijk heel gezellig!

Ontdek ons team

Gezina - 2021

Gezina

Grote droom van het kleine meisje Gezina: als ik later groot ben wil ik een groepsaccommodatie! Toen Ruurd Gezina ontmoette koos hij voor haar en dus óók voor die groepsaccommodatie. Sinds 2011 hebben ze samen 25° Noord.

Gezina is na 10 jaar gestopt met haar werk als docent biologie, natuur- en scheikunde op een middelbare school en werkt nu fulltime in het bedrijf.

Gezina heeft meerdere opleidingen gevolgd en is gediplomeerd buitensportinstructeur, MFA (medical first aid) instructeur en heeft meerdere cursussen gevolgd in onder ander coaching en bushcraft.

Gezina wordt ondersteund door een groep hele enthousiaste activiteitenbegeleiders!

Sharon - 2021

Sharon

Sharon houdt van dieren, eten bereiden en ze zorgt voor de finishing touch. Als je denkt dat het er zo gezellig uitziet bij ons dan zijn de credits voor Sharon. Kinderfeestjes en groepsuitjes begeleiden is haar passie en je komt haar dan ook vaak tegen.

Rene - 2021

René

René houdt wel van een beetje vies en nat worden.  En hij houdt er ook van om de deelnemers uit te dagen om net een beetje verder, harder, hoger te gaan, dan ze zelf dachten dat ze konden.

Hendriëtte - 2021

Hendriëtte

Deze drukke creatieveling met enigszins een telefoonverslaving zorgt ervoor dat alles online en offline perfect geregeld is. Als je naar ons belt heb je een grote kans om Hendriëtte aan de telefoon te krijgen.

Mees - 2021

Mees

Mees heeft altijd tijd voor een praatje en vindt een dag pas geslaagd als iedereen het naar zijn zin heeft. Bij een kinderfeestje zorgt hij dat niemand schoon naar huis gaat en dan is een feestje pas echt geslaagd!

Ruurd - 2021

Ruurd

Ruurd heeft een passie voor sport en buiten zijn. Ruurd was vroeger sportdocent maar is al jaren werkzaam als fysiotherapeut in zijn eigen praktijk in Noordbroek.

Rik - Boogschieten

Rik

Als je Rik voor je groep hebt staan weet je zeker dat het een actief dagje wordt. Tijdens de zomerkampen weet hij op elk moment van de dag, de hele vakantie lang, de groep wel weer mee te krijgen voor een spelletje.

Ruth, Tineke en Ellen

Ruth & Oksana

Onmisbaar en onzichtbaar zijn deze twee gezellige dames. Zij zijn de drijvende kracht achter de schone ruimtes van 25 graden Noord. Je komt ze ook wel tegen in de keuken als ze ontzettend lekkere dingen maken.

(De foto is verouderd. Oksana staat niet op deze foto.)

Raymond

Raymond

Raymond heeft veel met bushcraft en hij kan als geen ander brood bakken in een Dutch oven. Bij ons klust en bouwt hij heel wat mooie dingen in elkaar!

Annelot

Annelot

Kijkend door de lens van de camera weet Annelot ieder moment prachtig en creatief vast te leggen. Of ze nu een gezellig uitje of ons toffe terrein in beeld brengt, met Annelot weet je zeker dat alles er perfect uitziet!

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en alle ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.