Avonturenkamp

Avonturenkamp

Indiana Jones, een wereldreiziger, bezoekt ons kamp nadat we zijn aangekomen. Hij heeft onze hulp nodig. Zijn vader was de bekende wereldreiziger en archeoloog James Jones. Zijn vader hield van al zijn reizen dagboeken bij. Daarin beschreef hij waar hij was, wie hij ontmoette, wat hij ontdekte en welke opgravingen hij gedaan had. Zo ook bij zijn laatste reis. Maar plotseling liet hij niets meer van zich horen. Hij reisde met een reisgenoot samen en ook van hem is niets meer gehoord.

In het dagboek van James Jones kwam wel naar voren dat hij iets of iemand niet vertrouwde; hij werd achterdochtig. Daarom heeft hij steeds onduidelijker in zijn aanwijzingen omdat hij bang was dat zijn ontdekking gestolen zou worden. Veel aanwijzingen zijn voor Indy onduidelijk en hij heeft nu geen idee waar zijn vader ergens zou kunnen zijn. Indy is ook erg voorzichtig en kijkt regelmatig om zich heen of hij geen vreemde lieden ziet die hem bespioneren. Hij vraagt de kampdeelnemers of ze hem kunnen helpen en met behulp van stukken dagboek reizen we de hele wereld rond.

 

Wat ga je doen tijdens het kamp:

  • Paspoort maken met daarin alle stempels van alle landen waar we heen reizen
  • Op survival door de jungle
  • Olievaten smokkelen tijdens het sjeikenspel
  • Cake versieren tijdens de high tea
  • Klimmen op de Chinese muur
  • Boogschieten in het wilde westen
  • Een grot ontdekken in de speleobox
  • Verhalen vertellen rond het kampvuur

Wat doen we in de avond?

Iedere avond staat er een lekkere warme maaltijd klaar. Ook zitten we regelmatig rond het kampvuur, want hoe moeten we anders onze marshmallows roosteren of ons eigen broodje bakken? In de avond spelen we, voor wie wil, een spannend nachtspel dus neem donkere kleren mee!

Naast ons vaste programma verzint onze creatieve leiding de meest grappige, spannende, slimme spellen zodat je je niet hoeft te vervelen.

Kampwinkeltje

Elke dag opent het kampwinkeltje eventjes haar deuren. Hier kun je wat lekkers of ansichtkaarten kopen. Het “zakgeld” voor het kampwinkeltje krijg je van de leiding dus je hoeft zelf geen geld mee te nemen op kamp.

Het goudkoorts zomerkamp begint op de zaterdag om 10.00 uur en is op dinsdag om 12.00 uur afgelopen.

Je kunt ook voor kiezen om 2 kampen achter elkaar aan te doen. Dan heb je niet 4 maar 7 dagen plezier! Het kamp eindigt dan op de vrijdag om 16:00 uur.

Het kamp kost € 250,- p.p.

Het kamp is nog leuker als je iemand meeneemt. Ga je samen met iemand op kamp dan krijg je beide €10,- korting.

Dit bedrag is inclusief overnachten, alle maaltijden en tussendoortjes en activiteiten.

De toeristenbelasting van €0,60 per persoon per nacht komt nog over het kamp bedrag heen, tenzij je in de gemeente Borger Odoorn woont.

Op kamp zonder overnachten

Wil je graag op zomerkamp maar vindt je het te spannend om te blijven slapen? Je kunt het Avonturenkamp ook meedoen zonder de overnachtingen. Als je ouders je ’s ochtends vóór 9.00 uur brengen en ’s avonds rond 20.00 uur komen ophalen, kun je het hele kamp gezellig meedoen. De kosten voor een kamp zonder overnachtingen bedragen:  € 225,- p.p.

 

Zomerkamphoodie

Wat is er nu leuker dan een fijne herinnering aan het zomerkamp? Een zomerkamp hoodie is €19,95 en kun je bestellen bij aankomst van het zomerkamp.  Je kunt kiezen uit 7 kleuren: rood, blauw, donkerblauw, groen, zwart, paars en roze.

Avontuurlijke wereldreis

Leeftijd 6 t/m 11 jaar

 

4 dagen fun:

25 t/m 28 juli 2023

15 t/m 18 augustus 2023

 

Liever 7 dagen op kamp?

22 t/m 28 juli 2023 (combinatie Avonturen en Kids kamp)

12 t/m 18 augustus 2023 (combinatie Avonturen en Kids kamp)

Of misschien toch dit kamp?

Een zomerkamp is natuurlijk heel gezellig!

Boek nu het Avonturenkamp!

Belangrijk! Om de aanmelding goed te laten verlopen is het van belang om 1 kind per keer op te geven. Zijn er meerdere kinderen die je wilt opgeven? Vul het formulier dan meerdere keren in.