Zomerkamp Nederland

Zomerkamp Nederland

25 Graden Noord heeft de leukste zomerkampen van Nederland!

Wij zijn 25 Graden Noord, en organiseren sinds 2014 unieke zomerkampen voor kinderen en jongeren. Onze kampen zijn origineel, uitdagend en actief. We hebben verschillende thema’s zodat er altijd een zomerkamp bij zit waar kinderen zich helemaal thuis voelen – of juist in een spannende, helemaal nieuwe wereld wanen.

Ons terrein is ruim vier hectare groot en onze kampen kenmerken zich door een duidelijke structuur, heldere regels en veiligheid voorop. Met zijn allen zorgen we voor een onvergetelijk zomerkamp!

Verschillende thema’s voor kinderen

Zomerkamp kids: voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar organiseren we vier dagen (ont)spannen, avontuurlijke activiteiten. We gaan onder andere zwemmen, survivallen, boogschieten en klimmen, we maken een kampvuur en houden een bonte avond.

Avonturenkamp voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar die graag de wereld rondreizen! is de wereld rond met Indiana Jones! Tijdens het Avonturenkamp ga je op survival door de jungle, beklim je de Chinese muur, worden er verhalen verteld rond het kampvuur en nog veel meer!

Survivalkamp: voor kinderen van acht tot en met dertien jaar die van (ont)spanning houden. We gaan onder andere survivallen, boogschieten, klimmen, en op beversafari met de kano. We leren hoe we een kampvuur kunnen maken en hoe je eetbare planten herkent.

Middeleeuws kamp: voor kinderen van acht tot en met dertien jaar die een paar dagen in de middeleeuwen willen leven. Je leert onder meer zwaardvechten, survivallen, paardrijden, een kampvuur maken en boogschieten.

 

Kanoën op de Hunze
Broodje bakken

Thema zomerkamp Nederland voor jongeren

Outdoorkamp: voor kinderen van twaalf tot en met zestien jaar die van bushcraften en survival houden. Tijdens dit kamp leer je er alles over en breng je het in de praktijk!

 

Adventure kamp voor kinderen van twaalf tot en met zestien jaar. Dit avontuurlijke kamp staat helemaal in het teken van actie en avontuur. Je gaat onder andere naar de waterstormbaan bij DX adventure, leert klimmen, boogschieten en kajakken, we houden een movie night en gezellige kampvuur avonden.

Op zoek naar de leukste zomerkampen van Nederland? Bij 25 Graden Noord vind je alle ingrediënten voor een kamp om nooit te vergeten!

Heerlijk samenkomen tijdens het zomerkamp