Blog

Inpakken voor zomerkamp!

Wat moet je meenemen op zomerkamp?

Is je kind al eens op een zomerkamp geweest? Of gaat je kind nu voor het eerst? Het is altijd lastig wat je mee moet nemen en wat niet. Daar helpt 25 Graden Noord je graag mee!

We hebben een handige paklijst opgesteld met de spullen die het kind zelf moet meenemen naar het zomerkamp. Handig hé? Zo wordt er niks vergeten. Print de paklijst uit en vink het lijstje af!

paklijst zomerkamp

Je kind nog niet opgegeven voor een zomerkamp? En heeft je kind zin om 4 of 7 dagen heerlijk te genieten in Drenthe? Wij organiseren voor kinderen en jongeren tussen de 6 en 16 jaar verschillende zomerkampen. Voor ieder kind zit er wel een leuk kamp tussen!

Meer weten over de verschillende zomerkampen? Of je kind opgeven voor een zomerkamp? Bekijk de website voor meer informatie.

Alle vragen nog niet beantwoord? Neem dan contact op via 06 30 57 47 14 of Info@25gradennoord.nl.

Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen op de website. Wij zorgen voor een snelle reactie!

Wij hebben er super veel zin in! Jij ook?

Is zo’n week van huis toch nog iets te spannend?

We hebben ook leuke kinderfeestjes en andere activiteiten, zo kun je ook voor één dag ervaren hoe leuk en gezellig het hier is in Drenthe!

Meer blogberichten

Hoe bouw je een bivak?

Tijdens onze zomerkampen bouwen wij een bivak. Maar hoe bouw je dan een bivak? Wij laten zien dat je dit makkelijk zelf kunt maken.

20 tekenen dat je op zomerkamp bent geweest bij 25 Graden Noord

Als kampganger of als kampleiding; je herkent vast deze tekenen dat je een kamp van 25 Graden Noord hebt meegemaakt!

Zomerkamp; alle informatie voor ouders

We vertellen je alles wat ouders moeten weten over zomerkamp. Het kan namelijk best spannend zijn om je kind op kamp te laten gaan.